Terapeuttiset keskustelukäynnit

 

Haluatko oppia uutta itsestäsi? Tuntuuko sinusta, että elämäsi junnaa paikallaan?  Oletko ongelmissa ajatustesi ja tunteittesi kanssa? Haluaisitko saada muutosta elämääsi? Kaipaatko kuuntelijaa ja uutta näkökulmaa tilanteeseesi? Toivotko tukea ongelmiisi ja niiden syitten selvittelyyn?

 

Psykologina tapaan päivittäin ihmisiä, jotka tarvitsevat tukea mielenterveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Kokemukseni perusteella jokaisella ihmisellä on jaksamisensa rajat ja elämässä tulee väistämättä tilanteita vastaan, kun asioita olisi hyödyllistä pohtia jonkun mahdollisimman puolueettoman ulkopuolisen ihmisen kanssa. On olemassa erilaisia keskusteluhoitoa tarjoavia toimijoita, joilla on hyvin erilaisia koulutustaustoja. Psykologi on yksi Valviran laillistamista terveydenhuollon ammattihenkilöistä, jota sitovat ammattieettiset periaatteet ja lait, joitten varaan turvallinen ja laadukas kohtaaminen sekä hoito perustuvat.

Terapeuttisilla keskustelukäynneillä työskentelemme tasa-arvoisessa yhteistyösuhteessa, jossa Sinä olet oman kokemuksesi paras asiantuntija. Minä psykologina olen kiinnostunut siitä, miten sinä ajattelet, koet ja tunnet ja miksi. Omasta koulutuksestani ammennan työskentelyymme näkökulmia sekä tieteelliseen näyttöön perustuvia työkaluja, joitten avulla voimme tutkia tilannettasi.

Mihin sinä toivoisit tukea?